PAVLOVIĆ USKORO ODLAZI: Mladi štoper otkrio šta je prvo što je Monako uradio po potpisivanju ugovora

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2020, 19:31

PAVLOVIĆ USKORO ODLAZI: Mladi štoper otkrio šta je prvo što je Monako uradio po potpisivanju ugovora

Jedva čeka nove izazove.

Još u januaru je Strahinja Pavlović potpisao ugovor sa Monakom, ali je ostao na pozajmici u Partizanu do kraja sezone. Ipak, talentovani štoper nije mnogo igrao jer je pandemija korona virusa u potpunosti prekinula sezonu.

Pavlović će odigrati preostala četiri kola Superlige, kao i Kup Srbije, a zatim otići u Kneževinu i pridružiti se saigračima u Monaku. U razgovoru sa ''Sportski žurnal'' Pavlović je istakao da se raduje prelasku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Monako, a otkrio je i da je odmah po potpisivanju ugovora dobio i mentora sa kojim je u stalnom kontaktu.

 - Po potpisivanju ugovora i šestomesečnoj pozajmici u Partizan, dobio sam mentora u redovnom smo kontaktu. Prate rad i napredak. Radujem se izazovu, najveća želja mi je da igram i napredujem kroz veliku minutažu. To mi je bio i prioritet pri izboru kluba. Monako je u meni video važnog igrača – velika čast, istovremeno – srećan sam što ću da igram za klub poznat po pružanju šanse mladim igračima u jakoj ligi - rekao je Pavlović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Julijana Trigubčak, poznata hokejaška navijačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.