PARTIZANU NIJE VALJAO: Momak sa Kosmeta INDEKSOM 38 zasenio Petruševa

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Feb.2021, 15:54

PARTIZANU NIJE VALJAO: Momak sa Kosmeta INDEKSOM 38 zasenio Petruševa

Fenomenalna partija.

Košarkaši Mege su savladali su ekipu Borca iz Čačka rezultatom 86:84 u meču 19. kola ABA lige. Ipak, iako je tim iz Šumadije poražen dobili su sjajnog igrača u liku Dušana Miletića.

Momak iz Kosovske Mitrovice postigao je 24 poena i imao 13 skokova i sa indeksom 38 pobedio je u direktnom duelu Filipa Petruševa (16 poena i tri skoka), iako je centar Mege u poslednjim sekundama pogodio za pobedu.

Dusan Miletic from Borac played >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << today against best big guy duo in Aba league Petrusev-Simonovic and had 24pts and 13rebs.

Not bad from someone who was regarded as "not good enough talent" to play for Partizan.

Just one of many great decisions from this club in last two years.

— ABA league News and Rumours (@Abarumours) February 28, 2021

Apsolutno identičan učinak imaju na Velodromu, a Lion je sada u mnogo boljoj formi, pa se dvojka plaća derbiju kola u Francuskoj (21.00) plaća sa 1,76. Pogledajte sve Mozzart kvote za meč Olimpik Marselj – Olimpik Lion.

Ono što je interesantno je da je Miletić bio igrač Partizana, ali odbačen je kao netalentovan.

Sigurno da bi sada crno-beli voleli da imaju jednog takvog igrača u svojim redovima, ali očegledno da ga nisu dobro procenili.

Ipak, ovo je dobitak i za srpsku košarku, jer igrač visok 212 cm sa ovakvim košarkaškim "šmekom" ne rađa se baš često.

Danas je protiv Mege šutirao 7/10 za dva, 2/3 za tri i 4/5 bacanja. Možda je dobro što je došao u Borac i očigledno da je počeo da pere ruke u Moravi...

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda kanadska teniserka Eženi Bušar
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BORAC BIO NADOMAK IZNENAĐENJA, A ONDA SE POJAVIO PETRUŠEV! Mega savladala Čačane u dramatičnoj završnici (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Feb.2021

Košarkaši Mege savladali su ekipu Borca sa 86:84 u dramatičnom finišu meča 19. kola ABA lige.. The post BORAC BIO NADOMAK IZNENAĐENJA, A ONDA SE POJAVIO PETRUŠEV! Mega savladala Čačane u dramatičnoj završnici (VIDEO) appeared first on HotSport.

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.