PARTIZAN SLAVIO, TRENERI SE SLAŽU: Crno-beli su bolji rival (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Nov.2018, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN SLAVIO, TRENERI SE SLAŽU: Crno-beli su bolji rival (FOTO)

U Humskoj domaćin pobedio sa 2:0.

Fudballeri Partizana revanširali su se Radniku za poraz sa početka sezone, pošto su crno-beli u Humskoj savladali zasluženo  goste iz Surdulice sa 2:0. Trener Partizana Zoran Mirković bio je zadovoljan trijumfom svojih izabranika koji su golovima obezbedili Rikardo Gomeš i Đorđe Ivanović i istakao da je njegov tim bio bolji rival.

HUMANOST NA DELU: Ognjen Ožegović pomogao zemljacima u nevolji (FOTO)

SUPERLIGA: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Rikardo počeo, Ivanović završio posao (VIDEO+FOTO)

 - Mislim da smo bili mnogo bolji protivnik. Imali smo dosta šansi, dosta smo se i napromašivali, ali uspeli smo ipak da slavimo uz dva lepa pogotka. Sada u dobrom raspoloženju idemo na reprezentatativnu pauzu - rekao je Mirković posle utakmice.

Strateg tim iz Surdulice Milan Milanović složio se sa Mirkovićevom ocenom da je Partizan bio bolji rival tokom celog meča.

 - Partizan je zasluženo pobedio. Imali su dosta šansi i taj rezultat je zaslužen. Nismo bili konkretni u prvom poluvremenu, bili smo dobri, ali u drugom delu smo bili bolji. Što se naših ambicija tiče, gledajući ekipe koje su našeg ranga kvaliteta, mislim da im možemo napraviti problem - kazao je Milanović.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.