PARTIZAN OSTAJE BEZ STUBA ODBRANE: Crveno-beli oduševljeni igrama štopera Parnog valjka

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Mar.2021, 17:55

PARTIZAN OSTAJE BEZ STUBA ODBRANE: Crveno-beli oduševljeni igrama štopera Parnog valjka

Skauti zadovoljni viđenim.

Kako pišu grčki mediji, Olimpijakos će na leto sigurno vratiti Svetozara Markovića u svoje redove i neće imati nameru da ga ponovo dalje pozajmljuje, niti postoji opcija da ga proda Partizanu

Na samo četiri boda od Atletika je stigla Barselona i u trci za titulom Kataloncima je večerašnje (21.00) gostovanje Sosijedadu izuzetno važno. Domaćin je odličan ove sezone, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a kvota na dvojku je 1,98, dok je kombinazzija 2&3+ 2,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Sosijedad - Barselonu.

Emisari grčkog prvaka su pažljivo pratili sve Markovićeve partije u dresu Partizana i veoma su zadovoljni. Kako i da ne budu kada je mladi as, koji je imao jako slabu minutažu u Olimpijakosu i Larisi u prethodne dve sezone, napravio neprobojni bedem ispred gola crno-belih zajedno sa Igorom Vujačićem, koji je takođe bio u drugom planu u prethodnom periodu.

Veruju crveno-beli da će za Svetozara biti mesta, jer je gotovo sigurno da će od štopera koji su sada u timu Avram Papadopulos otići u penziju na kraju sezone, a da će Ruben Semedo ili Useinu Ba biti prodat u letnjem prelaznom roku.

Svetozar Marković je odigrao 20 utakmica za crno-bele na dva fronta ove sezone, a od toga na 15 Partizan nije primio gol.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.