Izvor: Press, 24.Nov.2017, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN OSIGURAO EVROPSKO PROLEĆE: Ožegović i Tavamba doneli san koji se čekao 13 godina!

Crno-beli su u Humskoj savladali Jang Bojs sa 2:1 i kolo pre kraja matematički obezbedili prolaz u nokaut fazu
Partizan je obezbedio proleće u Evropi! Crno-beli su pobedili Jang Bojs na svom terenu sa 2:1 golovima Tavambe i Ožegovića, čime su osigurali prolazak grupe B i kolo pre kraja.
Na taj način će Partizan posle punih >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << 13 godina igrati proleće u Evropi, koje se čeka u Humskoj još od 2005. godine!
Imaće ekipa Miroslava Đukića šansu i da obezbede prvo mesto u grupi, pošto je Skenderbeg u Albaniji savladao Dinamo iz Kijeva sa 3:2.
 
 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DELIRIJUM U HUMSKOJ: Tavamba i Ožegović doneli Partizanu proleće u Evropi

Izvor: Večernje novosti, 24.Nov.2017

Fudbaleri Partizana plasirali su se u šesnaestinu finala Lige Evropa, pošto su večeras u Beogradu sa 2:1 pobedili Jang Bojs u petom kolu Grupe B Lige Evropa MISIJA je kompletirana, Partizan je posle 13 godina deo evropskog proleća. Pet kola takmičenja u grupi B Lige Evrope...

Nastavak na Večernje novosti...

Kompanija Mozzart i “Humanitarni tiket u podne” dobili 72. dobitnika

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2017

Košarkaš Marko Tejić nas približio petom doniranom milionu!..Košarkaš Marko Tejić sastavio je pravu kombinazziju, između ostalog, odigrao je duplu šansu X2 na Zvezdu, X na prvo poluvreme utakmice Partizan-Jang Bojs, a dobitak su mu doneli kolege, košarkaši Olimpijakosa koji su sa 86:85 u Milanu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.