Kompanija Mozzart i “Humanitarni tiket u podne” dobili 72. dobitnika

Izvor: MozzartSport.com, 24.Nov.2017, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompanija Mozzart i “Humanitarni tiket u podne” dobili 72. dobitnika

Košarkaš Marko Tejić nas približio petom doniranom milionu!

Košarkaš Marko Tejić sastavio je pravu kombinazziju, između ostalog, odigrao je duplu šansu X2 na Zvezdu, X na prvo poluvreme utakmice Partizan-Jang Bojs, a dobitak su mu doneli kolege, košarkaši Olimpijakosa koji su sa 86:85 u Milanu savladali istoimenu ekipu.

Marko je dobitak namenio fondaciji Koš za sreću!

Inače, sa novih 115.000 dinara uvećala se >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i ukupna suma koju je kompanija MOZZART donirala samo u ovoj plemenitoj akciji. Nova cifra iznosi 4.857.815,00 dinara i opasno smo se približili petom doniranom milionu!

Kompanija MOZZART i “Humanitarni tiket u podne” pripremaju specijalno iznenađenje za sve naše poznate ličnosti-plemenite kladioce koji se priključe našoj akciji u toku decembra!

Budite uz MOZZART Sport i blagovremeno ćete saznati detalje.

Piše: Đurđe Mečanin

Djurdje.mecanin@mozzartbet.com
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.