Izvor: HotSport.rs, 09.Maj.2015, 18:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PARTIZAN BEZ KAPITENA: Milinković drži reč, crno-beli napadaju Subotičane bez najiskusnijeg u timu

Na konferenciji za medije pred meč protivsubotičkog Spartaka trener Partizana Zoran Milinković je najavio da među prvih 11 neće biti kapitena Saše Ilića (evo i zbog čega) i to obećanje je ispunio odnosno umesto njega meč protiv Subotičana će početi Petar Grbić.

Što se tiče ostatka tima sve je kao i u prethodnih nekoliko utakmica – na golu je Živko Živković, u odbrani su četiri internacionalca, ispred njih Brašanac i Drinčić, a nešto ofanzivnije u vezi >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << će biti Stefan Babović. Uz najisturenijeg Šaponjića sa krila će gol gostiju ugrožavati mladi Andrija Živković i već spomenuti Petar Grbić.
Zanimljivo je da utakmicu sudi naš najbolji arbitar Milorad Mažić, pre svega zbog njegovog verbalnog sukoba na večitom derbiju sa Vladimirom Volkovim i zbog odgovora koji mu je crnogorski reprezentativac uputio putem medija.
Partizan – Spartak (19.00h)
Stadion: Partizana
Sudija: Milorad Mažić (Vrbas)
Partizan: Živković Živko, Bandalovski, Volkov, Balažic, Ilić Branko, Drinčić, Babović, Brašanac, Živković Andrija, Šaponjić, Grbić.
Rezerve: Lukač, Ćirković, Petrović Nemanja, Ninković, Marković, Ilić Saša, Kojić.
Trener: Zoran Milinković
Spartak: Mirković, Jočić, Kovačević, Torbica, Milošević, Antonić, Maksimović, Ilić, Farkaš, Mrkela, Ivanović.
Rezerve: Lazović, Spremo, Lukić, Dukić, Banjac, Jondić, Manojlović.
Trener: Stevan Mojsilović
hotsport.rs
The post PARTIZAN BEZ KAPITENA: Milinković drži reč, crno-beli napadaju Subotičane bez najiskusnijeg u timu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

NIŠTA – NIŠTA: Slab fudbal u Humskoj u prvih 45 minuta (FOTO) (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Maj.2015

Završeno je prvo poluvreme utakmice 27. kola Jelen Superlige u kojoj je Partizan ugostio ekipu subotičkog Spartaka i to najnepopularnijim rezultatom 0:0.. . Mogli bi čak da se kaže da su gosti bili bliži postizanju pogotka pošto su imali više konkretnijih udaraca, ali kada su uspevali da pogode...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.