KRAJ: Partizan – Spartak 1:0.... Ninković u 90. minutu! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 09.Maj.2015, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ: Partizan – Spartak 1:0.... Ninković u 90. minutu! (VIDEO)

Pratite tekstualni prenos utakmice 27. kola Superlige

KRAJ MEČA!!!

90. minut - GOOOOOL!!! Nikola Ninković u 90. minutu! Potpuno su ga zaboravili defanzivci Spartaka.



88. minut - Neverovatno šta je sve promašio Nemanja Kojić večeras.

77. minut - Kakva šansa za Kojića >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ! Petom ga je izbacio Živković samog pred Nikolu Mirkovića, ali je ovaj predugo oklevao, otišao suviše u stranu i potom šutirao van gola.



75. minut - Sve veći pritisak Partizana. Andrija Živković sada je i zatresao mrežu Spartaka, ali je gol opravdano poništen zbog ofsajda.

55. minut - Mnogo konkretniji crno-beli u drugom poluvremenu. Opasno su zapretili Nikola Drinčić i Andrija Živković.

POČELO JE DRUGO POLUVREME!!!

Pauza u Humskoj. Odlično se branio Spartak. Partizan nije uspeo da stvori nijednu šansu iz kategorije 100 odsto. Nisu istina ni Subotičani, ali se od njih i očekovalo da budu u podređenom položaju. A nije bilo baš tako. Spartak je uspeo da umrtvi igru.



KRAJ PRVOG POLUVREMENA!!!

34. minut - Odličan Spartak u defanzivi. Svi napadi Partizana u dosadašnjem toku meča završavaju se na 20 metara od protivničkog gola.

14. minut - Opasniji Spartak na početku utakmice. Prvo je Đorđe Ivanović posle brze kontre šutirao tik iznad prečke, a potom je pokušaj Stefana Ilića zaustavio Živko Živković.

Partizan juri titulu, Spartak opstanak, ali je u proteklih šest kola osvojio samo bod, a na 26 prvenstvenih utakmica u Humskoj nije osetio ukus pobede – samo pet puta je izvukao remi, a 21 meč je izgubio uz gol razliku 75:17 u korist crno-belih. Na poslednjih pet mečeva u Humskoj Spartak nije postigao ni gol.

Partizan je stoga veliki favorit – kvota na keca vredi 1,10 na uplatno-isplatnim mestima MOZZART kladionica.

Partizan (4-2-3-1): Ž. Živković – Bandalovski, Balažic, B. Ilić, Volkov – Drinčić, Brašanac – A. Živković, Babović, Grbić – Šaponjić;

Spartak (4-2-3-1): Mirković – Farkaš, Kovačević, Antonić, Milošević  - Maksimović, Jočić – Mrkela, Torbica, S. Ilić – Ivanović.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

PARTIZAN BEZ KAPITENA: Milinković drži reč, crno-beli napadaju Subotičane bez najiskusnijeg u timu

Izvor: HotSport.rs, 09.Maj.2015

Na konferenciji za medije pred meč protivsubotičkog Spartaka trener Partizana Zoran Milinković je najavio da među prvih 11 neće biti kapitena Saše Ilića (evo i zbog čega) i to obećanje je ispunio odnosno umesto njega meč protiv Subotičana će početi Petar Grbić.. . Što se tiče ostatka...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.