PAO NA DNO: Došao kao super zvezda, a sada ga teraju iz kluba

Izvor: Kurir, 08.Maj.2015, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PAO NA DNO: Došao kao super zvezda, a sada ga teraju iz kluba

Čak devetorica igrača će ovoga leta napustiti Enfild.

Rukovodstvo engleskog fudbalskog premijerligaša Liverpula najavilo je čistku na kraju ove sezone, a prema pisanju medija, čak devetorica igrača će ovoga leta napustiti Enfild.

Među njima je i italijanski napadač Mario Baloteli koji je prošlog leta stigao iz Milana za 25 miliona evra. Međutim, Super Mario se pokazao super-razočaranjem. U 26 nastupa postigao je svega četiri >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << gola pri čemu samo jedan u prvenstvu.

Klub će nastupiti i njegov sunarodnik Fabio Borini koji je u 18 nastupa dao samo jedan pogodak. Velika očekivanja nije opravdao niti Riki Lambert. U 33 nastupa postigao je samo tri gola. Otpisani su, navodno, i Bred Džons, Hoze Enrike, te Lukas, dok  Kolou Tureu i Glenu Džonsonu ističu ugovori.

Enfild napušta i legendarni kapiten Stiven Džerard koji će nakon više od 700 utakmica u crvenom dresu karijeru nastaviti u SAD.

Liverpul ove sezone nije ispunio očekivanja. Tri kola pre kraja prvenstva drži peto mesto na tabeli s četiri boda manje od Mančester Junajteda na poziciji koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.