PANTERI SE NE PREDAJU: Znamo sa njima, biće zanimljivo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2022, 16:26

PANTERI SE NE PREDAJU: Znamo sa njima, biće zanimljivo

Samouvereno.

Košarkaši FMP-a u subotu od 21 čas igraju meč polufinala Kupa Radivoja Koraća, a protivnik će biti Partizan.

Bek Pantera Nenad Nerandžić očekuje neizvestan duel.

- Pre nedelju dana je bilo tesno, na jednu loptu. Imali smo naše šanse... I u Pioniru je bilo tesno u sedmom kolu. Očekujem da će to biti zanimljiva utakmica za gledanje - kaže Nerandžić.

Nada se da će ekipa ponoviti igru iz prošlog meča sa crno-belima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Mislim da smo odigrali dobru utakmicu sa njima prošle nedelje, nama fali kapiten Radonjić. Videćemo kakvo je njegovo zdravstveno stanje, da li će moći da nam se priključi sutra. Treba da ponovimo takvu utakmicu, znamo da je Partizan fizički jaka ekipa i da unutra imaju jake i dominantne igrače poput Balše, Ledeja i Lesora. To su stvarno fizički dominantni igrači. Moramo da odgovorimo na njihov skok i da probamo da tu ispariramo što bolje - rekao je Nerandžić.

Pobednik ovog duela igraće protiv boljeg iz meča Mege i Crvene zvezde.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.