Izvor: RTS, 18.Feb.2022, 23:58

Stotka Partizan protiv Zemunaca, u polufinalu rival FMP

Košarkaši Partizana savladali su Borac iz Zemuna sa 101:48 i plasirali se u polufinale Kupa Radivoja Koraća. Protivnik u borbi za finale biće im FMP. Duel je na programu u subotu od 21.00. U prvom polufinalu od 17.00 igraju Crvena zvezda i Mega.
Partizan je bio silovit protiv Borac, opravdao je ulogu favorita protiv borbene ekipe iz Zemuna. Lako stečenu prednost Partizan je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << samo uvećavao do kraja meča i stigao do ubedljive pobede.

Zemunci su imali snage do sredine druge četvrtine. Do tada su uspevali da drže priključak za favorizovanim protivnikom, tada je Partizan pojačao stekao ubedljivu prednost i na poluvremenu je imao plus od 17 poena - 47:30.
U trećem perodu crno-beli su bili ubedljivi. Pogađali su sa svih pozicija i stekli visoku prenost. Ovu četvrtinu Partizan je rešio u svoju korist rezultatom 26:9 i pred poslednji period stekao ubedljivih plus 34 poena - 73:39.
Poslednja četvrtina donela je odrađivanje posla crno-belih, koji su mirno priveli meč kraju, uvećali razliku, za konačnih 101:48.
Najefikasnii u pobedničkom timu bio je Vukčević sa 16 poena, njega je pratio Dangubić sa 14, Smajilagić je dodao 12. U timu Borca Balzamović je postigao 12 poena, a Sinovec osam.
Parovi polufinala Kupa Radivoja Koraća:

Subota:
17.00
Crvena zvezda - Mega
21.00 Partizan - FMP
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Crvena Zvezda

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan opravdao ulogu favorita i zakazao polufinalni meč sa FMP-om

Izvor: JužneVesti.com, 18.Feb.2022

Košarkaši "Partizana" poslednji su učesnici polufinala Kupa Radivoja Koraća, pošto su u meču četvrfinala u Nišu na kraju ubedljivo savladali "Borac" iz Zemuna rezultatom 101:48 (22:12, 25:18, 26:9, 28:9). Crno-beli su tako zakazali duel protiv "FMP-a", koji će biti odigran sutra od 21 sat.

Nastavak na JužneVesti.com...

PANTERI SE NE PREDAJU: Znamo sa njima, biće zanimljivo

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2022, 16:26

Samouvereno...Košarkaši FMP-a u subotu od 21 čas igraju meč polufinala Kupa Radivoja Koraća, a protivnik će biti Partizan...Bek Pantera Nenad Nerandžić očekuje neizvestan duel...- Pre nedelju dana je bilo tesno, na jednu loptu. Imali smo naše šanse.. I u Pioniru je bilo tesno u sedmom kolu....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.