Izvor: HotSport.rs, 10.Jul.2015, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PALO PET KOMADA: Sreća, radi se profesionalnim ugovorima sa klubom (VIDEO) (FOTO)

Padaju potpisi kao od šale, ali u pozitivnom smislu, jer se misli i na budućnost.. Četvorica doskorašnjih fudbalera Teleoptika potpisali su profesionalne ugovore sa Partizanom, a nešto kasnije to je učinio još jedan njihov drugar.

Polušpic Uroš Damnjanović, levi štoper Miloš Perišić, zadnji vezni Jovan Čađenović i desni bek Stefan Grbović su talenti koji si i te kako zavredeli pažnju i neko od njih će dobiti šansu da trenira ili zaigra >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << za prvi tim.
foto: FK Partizan Ovi dvadesetogodišnjaci su igrali za Teleoptik, kod Igora Spasića, a stasavali su mahom u Omladinskoj školi Partizana. Prošli su uvodni deo pripremnog perioda sa prvim timom na Tari, ali nisu putovali na Pohorje, pa Prtizan u ovom trenutku ne računa na njih. 
Rrenera Zorana Milinkovića oduševio je  Marko Golubović, pa je i on potpisao profesionalni ugovor sa crno-belima.
- Marko je još jedno u nizu talentovane dece iz Partizanove škole, svojim igrama i učinkom zaslužio je šansu da se oproba u prvom timu Partizana. Kvalitete je dokazao u radu sa prvim timom na Tari i Sloveniji, čak je i bio strelac dva gola u pripremnim utakmicama čime je skrenuo pažnju na sebe. Verujemo da će Marko nastaviti da se razvija ovim tempom i da stasa u ozbiljnog igrača – obrazložio je Zoran Milinković, trener Partizana.
Foto: FK Partizan Marko Golubović je rodom iz Majdanpeka, igra na mestu krilnog napadača, a izabrao je da nosi broj 80.
- Prve fudbalske korake sam napravio u Majdanpeku, a u Partizan sam stigao sa devet godina. Nije to bilo stresno za mene, sa ocem sam u početku redovno dolazio na utakmice, a kad sam završio sedmi razred dobio sam od kluba stan, gde sam živeo sa drugarom. Od stranih igrača uzor mi je Ronaldinjo, a od Partizanovih legendarni Saša Ilić. Ceo život radim za to da dođem do prvog tima, momci su me prihvatili dobro, pogotovu Ilić, koji je isti put prošao. Moramo da pokažemo da vredimo da bi nas ovde ostavili. Zato se trudim da sve što nam kažu radim perfektno – rekao je Golubović.
Izvor: YouTube, Boris Dalo
Pripreme u Sloveniji su završeni, a evo kakvi su planovi Zorana Milinkovića…
The post PALO PET KOMADA: Sreća, radi se profesionalnim ugovorima sa klubom (VIDEO) (FOTO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.