Profesionalni ugovori mladim igračima Partizana

Izvor: B92, 10.Jul.2015, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesionalni ugovori mladim igračima Partizana

FK Partizan potpisao je profesionalne ugovore sa četvoricom svojih mladih fudbalera. To su Uroš Damjanović, Miloš Perišić, Jovan Čađenović i Stefan Grbović.

Uroš Damnjanović rođen je 1995. godine, igra na poziciji polušpica. On je prošle godine došao iz Rada i kao stipendista nastupao za ekipu Teleoptika.

Miloš Perišić je isto godište, a njegova pozicija je levi štoper.

Miloš >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je prošao kompletnu školu Partizana, počeo je kod trnera Ivana Kostadinovića, da bi zatim brigu o njegovoj karijeri preuzeli Ilija Zavišić, Zvonko Živković i Igor Spasić. Takođe je kao stipendista nastupao za ekipu Teleoptika.

Jovan Čađenović je zadnji vezni fudbaler rođe 1995. godine. Jovan je došao 2007. godine u selekciju kod trenera Ivana Kostadinovića, da bi zatim brigu o njegovoj karijeri nastavili Ilija Zavišić, Nikica Klinčarski i Igror Spasić.

Desni bek Stefan Grbović rođenje pre 20 godina. Stefan je prošao kompletnu omladinsku školu počevši od Ivana Kostadinovića, Nikice Klinčarskog, Zvonka Živkovića do Igora Spasića.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan čuva svoju decu: Pljuštali profesionalni ugovori

Izvor: Blic, 10.Jul.2015

Marko Golubović (19), Stefan Grbović (20), Jovan Čađenović (20), Miloš Perišić (20) i Uroš Damnjanović (20) potpisali su svoje prve profesionalne ugovore sa Partizanom...Lep dan u Humskoj. Golubović (na slici gore), Grbović, Čađenović i Perišić, četvorica igrača koji su prošli Partizanovi...

Nastavak na Blic...

Partizan - Kvartet za budućnost!

Izvor: Sportske.net, 10.Jul.2015

Aktuelni šampion Srbije u petak je potpisao ugovore sa četvoricom dvadesetogodišnjaka koji dolaze iz omladinskog pogona i predstavljaju budućnost Partizana...Šampion Srbije Partizan potpisao je danas profesionalne ugovore sa četvoricom mladih fudbalera koji su do sada bili stipendisti Teleoptika...Uroš...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.