PAKAO ZA SRBINA U ATINI: Kokoškov se posvađao, napravio haos - UDALJEN SA MEČA! Nedović fascinirao (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2020, 21:44

PAKAO ZA SRBINA U ATINI: Kokoškov se posvađao, napravio haos - UDALJEN SA MEČA! Nedović fascinirao (FOTO)

Vrlo uzbudljivo veče.

Košarkaši Valensije su večeras kao gosti pobedili Žalgiris 94:82 (22:27, 15:18, 30:12, 27:25) u petom kolu Evrolige. Ekipu Valensije su predvodili Vanja Marinković i Bojan Dubljević sa po 16 poena, dok je Nikola Kalinić zabeležio 14 koševa.

Kod Žalgirisa bolji od ostalih su bili Marius Grigonis i Augustin Rabit sa po 12 poena. Posle četiri meča Valensija ima tri pobede i jedan poraz, dok je Žalgiris posle četiri pobede doživeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvi poraz.

U narednom kolu, Žalgiris će gostovati Lionu, dok će Valensija gostovati moskovskom CSKA.

Coach Kokoskov ejected with a second "T" at OAKA pic.twitter.com/MRp2Z87FkI

— Eurohoops (@Eurohoopsnet) October 22, 2020

Panatinaikos i Fenerbahče su odigrali sjajan meč, a Igor Kokoškov je zaradio isključenje u meču koji je njegov tim izgubio 82:68.

Srpski stručnjak dobio je drugu tehničku grešku i napustio parket OAKA dvorane već u prvom poluvremenu. Kokoškov je nekoliko puta izrazio nezadovoljstvo odlukama sudijama i posle opomene završio duel u Atini.

Fantastičnu utakmicu je odigrao Nemanja Nedović za domaće. Srpski košarkaš je postigao 28 poena.

Kvota da će Zvezda proći grupu i igrati na proleće u Evropi je 2,50, dok je kvota da će završiti na prvom mestu u grupi 6,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za učešće Zvezde u Ligi Evrope.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

EL - Pobesneli Kokoškov, Nedović "zatrpavao"! Srbi zaustavili Žalgiris!

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2020

Zbog dve tehničke greške isključen Igor Kokoškov, a zvezda večeri je Nemanja Nedović...Fantastična partija Nemanje Nedovića u duelu Panatinaikosa i Fenerbahčea...Srpski bek je zabeležio 28 poena, pogodio je čak SEDAM trojki, a imao je i po tri skoka i asistencije. Praktično je bio nerešiva...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.