PA GDE BAŠ SAD, PRED PLEJ-OF: Povredio se Nikola Jokić, sledi pauza (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 12:24

PA GDE BAŠ SAD, PRED PLEJ-OF: Povredio se Nikola Jokić, sledi pauza (FOTO)

U zao čas...

Najgora moguća vest stigla je u Denver. Taman kad su prevazišli krizu i vratili se na pobednički kolosek navijači Nagetsi imaju veliki razlog za brigu.

Nikola Jokić se povredio i moraće na bolovanje. Džoker ima problema sa listom desne noge, osetio je zatezanje na treningu, a Koloradu kad je u pitanju njihov najbolji igrač ne žele ništa da rizikuju.

Nikola Jokic (right calf tightness) is questionable for tomorrow vs. Pelicans.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
— Harrison Wind (@HarrisonWind) March 29, 2023

 Zato će dvostruki usazstopni MVP propsutiti veoma važan duel sa Nju Orlansom. Denver je osigurao plasman u plej-of, ali ne i prvo mesto na Zapadu koje garantuje prednost domaćeg terena sve do velikog finala.

Nagetse u narednom periodu očekuje veoma težak i zgusnost raspored. Nakon Nju Orleansa odigraće čak šest utakmica do 9. aprila.

BONUS GALERIJA

  Pogledajte kako izgleda brazilska fudbalerka Natalija Guilter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

IGRA NAJVAŽNIJE UTAKMICE, ALI NEKAD MORA DA ODMORI: Jokić zbog povrede upitan za naredni izazov Nagetsa!

Izvor: HotSport.rs, 30.Mar.2023

Doneće procenu pred sam meč. Najbolji svetski košarkaš Nikola Jokić, osetio je zatezanje u listu desne noge, pa je njegov nastup na utakmici sa Nju Orleans Pelikansima pod znakom pitanja. Kako se navodi, Majk Meloun će zajedno sa medicinskim delom stručnog štaba i u razgovoru sa srpskim reprezentativcem...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.