Ožegović: Viktorija zna da ne sme da nas potceni

Izvor: B92, 19.Avg.2015, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ožegović: Viktorija zna da ne sme da nas potceni

Fudbaler Vojvodine Ognjen Ožegović rekao je da će njegova ekipa pokazati ko i šta je ako je Viktorija Plzenj potceni u baražu za Ligu Evrope.

Vojvodina u četvrtak od 20.50 gostuje u Plzenju, a revanš se igra narednog četvrtka u Novom Sadu.

“Ako nas potcene, kao što je to uradila Sampdorija u prvoj utakmici, izaći ćemo na teren i pokazaćemo ko smo i šta smo. Mislim da će nam Plzenj prići oprezno, zato što znaju da smo izbacili ekipu koja je bolja od njih”, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Ožegović.

Ožegović je istakao da će Vojvodina od početka igrati agresivno i dodao da je važno da ostane neporažena u prvom susretu.

Ne bežimo od toga da nam je ovo najvažnija utakmica u sezoni, što nam samim tim stvara pritisak, ali pozitivan”, istakao je napadač Vojvodine.

Štoper novosadskog kluba Igor Ðurić rekao je da bi bilo važno da njegova ekipa prođe u grupnu fazu.

Cilj je da pobedimo u dvomeču, najvažnije je da prođemo. Nadamo se...”, rekao je Ðurić.

Ðurić je rekao da se nada da će u svom drugom pokušaju kroz baraž izboriti igranje grupne faze Lige Evrope. On je pre dve sezone sa Vojvodinom eliminisan od moldavskog Šerifa u toj fazi takmičenja.

Viktorija je tvrda ekipa, koja puno trči i mnogo šutira na gol. Najvažnije je da budemo koncentrisani i da napravimo što manje grešaka”, naglasio je Ðurić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ožegović: "Kaznićemo ako potcene"

Izvor: Sportske.net, 19.Avg.2015

Prvotimac Vojvodine Ognjen Ožegović izjavio je da Viktorija neće potceniti Novosađane ali da će crveno-beli biti spremni da kazne svako opuštanje Čeha ukoliko do njega dođe...Fudbaler Vojvodine Ognjen Ožegović rekao je danas da će njegova ekipa pokazati "ko i šta je" ako je protivnik potceni...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.