Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2020, 20:20

Ozdoev sjajnim golom presudio Nikolićevoj Lokomotivi za trofej Superkupa (VIDEO)

Zenit se dočepao novog pehara - 2:1

Igrala se danas uvertira pred start sezone u Rusiji i to u obliku Superkupa u okviru sudara Zenita i Lokomotive iz Moskve koju sa klupe predvodi Marko Nikolić. Osvajač duple krune, Zenit, slavio je sa 2:1 i tako zgrabio novi trofej - 2:1 (1:0).

Da će Zenit doći do trijumfa na ovoj utakmici mogli smo da naslutimo već u 14. minutu kada je strelac bio iskusni Dzjuba. Klasičan njegov gol, odlično se pozicionirao, stigao je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << upotrebljiv centaršut sa leve strane i glavom je samo prosledio istu u mrežu.

Ispostavilo se da je ključni momenat na utakmici bio 69. minut kada je Ozdoev u stilu najboljih igrača sveta poslao strelu i od prečke zatresao mrežu za 2:0. Gol kakav navijači vole, vrlo atraktivan, a sama proslava pogotka značila je da je Zenit stavio šapu na novi pehar.

Posle toga nije bilo povratka za Nikolićevu Lokomotivu.

U postavi Lokomotive nije bilo Slobodana Rajkovića, ali je na mestu štopera bio Vedran Ćorluka koji se čak upisao u strelce u 72. minutu i tako doneo Lokosima kakvu takvu nadu da mogu do preokreta, ali do kraja utakmice nije bilo promene rezultata.

Zenit je na ovaj način upisao treću krunu za manje od mesec dana i nije dopustio bivšem strategu Partizana da dođe do svoje prve na klupi Lokomotive. Prošle godine je upravo Lokomotiva bila bolja od Zenita s 3:2 u Superkupu, ali ovoga puta je tim iz Sankt Peterburga imao spreman odgovor.

Uskoro opširnije...

SUPERKUP RUSIJE (MOSKVA)

Petak

Zenit - Lokomotiva Moskva 2:1 (1:0)

/Dzjuba 14, Ozdoev 69 - Ćorluka 72/

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.