Izvor: MozzartSport.com, 29.Okt.2020, 20:15

Ozbiljnije nego što se mislilo: PSŽ bez Nejmara tri utakmice

Brazilac spreman tek za reprezentativno okupljanje

Upisao je Pari Sen Žermen premijernu pobedu u novom izdanju Lige šampiona, počeo je Mojze Ken da se u Istanbulu nameće Tomasu Tuhelu, ali koliko je italijanski centarfor obradovao trenera toliko ga je povreda Nejmara zabrinula.

Brazilac je već u 26. minutu okršaja sa Istanbul Bašakšehirom morao da napusti teren zbog bola u preponama, a snimak magnetnom rezonancom, upriličen po povratku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u Pariz, pokazao je da je povreda teže prirode nego što se pretpostavljalo. Po svoj prilici, Nejmar će morati na kraće bolovanje, bar desetak dana neće ga biti na terenu.

To znači da PSŽ sve do naredne prvenstvene pauze ne može da se osloni na najskupljeg fudbalera svih vremena. Najpre u subotu na gostovanju Nantu, pa narednog utorka protiv Lajpciga u gostima, u Ligi šampiona, zaključno sa derbijem protiv Rena, 7. novembra.

Za reprezentativno okupljanje Nejmar bi trebalo da bude spreman. Očekuje se u naredne dve sedmice zaleči povredu i stavi se na raspolaganje selektoru Titeu za mečeve Selesaoa protiv Venecuele i Urugvaja u mundijalskim kvalifikacijama na teritoriji Južne Amerike.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Favoriti i notifikacije:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Pariz

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.