Ovo su već standardi: Jokićev dabl-dabl protiv Bostona! Bjelica skoroman protiv Atlante (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jan.2018, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su već standardi: Jokićev dabl-dabl protiv Bostona! Bjelica skoroman protiv Atlante (VIDEO)

Novi odličan meč srpskog asa u dresu Denvera

Sjajni srpski krilni centar Nikola Jokić odigrao je još jedan sjajan meč u NBA ligi, ali je njegov Denver u uzbudljivoj završnici poražen od Bostona na svom terenu sa 110:111.

Srpski as je upisao još jedan dabl-dabl učinak, postigao je 24 poena i imao 11 skokova, bio je najbolji pojedinac u redovima ekipe Majkla Melouna, ali se čini da je Denveru >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za slavlje bio potreban još jedan vanserijski pojedinac.

Nikola je ponovo pokazao svu raskoš u svojoj igri, pogađao je iz svih pozicija, ali je još jednom najviše oduševio asistencijom. Ovoga puta za Plamlija Mejsona na kraju druge četvrtine.

Ipak, i pored toga domaćin je mogao do slavlja, imao je napad za pobedu, lopta se čak i našla u obruču Bostona, ali prekasno, jer je vreme isteklo pre nego što je Kreg Tori postigao poene. Odgovornost je prethodno preuzeo Vil Barton, ali je njegov šut za tri poena išao pored koša, pa je Tori pokušao da popravi situaciju.

Kajri Irving je bio najraspoloženiji kod gostiju, ubacio je 27 poena i imao šest asistencija, mada se mora pomenuti i učinak Džejsona Tatuma, koji je postigao 20 poena.





Minesota je poražena u Atlanti (100:105), a srpski reprezentativac Nemanja Bjelica imao je prilično skroman učinak za 13 minuta na parketu. Ubacio je tri poena i imao isto toliko skokova. Kod Houksa je najefikasniji bio Kent Bejzmor, a četiri manje Denis Šreder, koji je pritom zabeležio i 11 asistencija. Kod Minesote značajno iznad proseka bio je Džimi Batler.

Fantastični Janis Adetokumbo ubacio je 31 poen i imao 18 skokova u sigurnoj pobedi Milvokija nad Filadelfijom (107:95). Viktor Oladipo je sa 25 bio najefikasniji u pobedi Pejsersa protiv Šarlota (105:96), dok je rezervista Memfisa Tajrek Evans za 26 minuta na parketu ubacio 27 poena i predvodio Grizlije do slavlja nad Finiksom.



REZULTATI:

Indijana - Šarlot 105:96

/Oladipo 25 - Voker 23/

Atlanta - Minesota 105:100

/Bejzmur 22 - Batler 24/

Memfis - Finiks 120:109

/Evans 27 - Voren 24/

Milvoki - Filadelfija 107:95

/Adetokumbo 31 - Šarić 19/

Dalas - Majami 88:95

/Barns 20 - Vajtsajd 25/

Denver - Boston 110:111

/Jokić 24 - Irving 27/

ISTOČNA KONFERENCIJA:

ZAPADNA KONFERENCIJA:

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Jokić: Nismo iskoristili šansu protiv Bostona

Izvor: N1 televizija, 30.Jan.2018

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić bio je odličan i ostvario je dabl-dabl u porazu svog tima od Boston Seltiksa (111:110)...Mladi srpski košarkaš je zabeležio 24 poena, 11 skokova i pet asistencija, ali je tim iz Masačusetsa slavio. Iako je tim iz Bostona vodio i sa dvocifrenom razlikom u drugoj...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.