Ovo su četiri opcije za novog vezistu u Barsi!

Izvor: Sportske.net, 12.Avg.2018, 09:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo su četiri opcije za novog vezistu u Barsi!

BArselona je spremna da čeka do poslednjeg minuta prelaznog roka kako bi dovela jednog od četvorice veznjaka.

Ekipa Barselone je tokom ovog leta ostala bez Andresa Inijeste i Paulinja, baš kao i bez Andrea Gomeša, pa je obavezno dovođenje još jednog veznog fudbalera do kraja prelaznog roka.

Ko bi to mogao da bude?

Svakako će Barsa potrošiti ogromnu sumu novca, a postoje četiri opcije.

Jedan je Adrien Rabio, francuski fudbaler u Pari Sen >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Žermenu je teška meta, ali će Barsa pokušati novcem da nadoknadi sve to. PSŽ sa druge strane planira produžetak ugovora sa ovim veznjakom, što je dodatni problem Barseloni.

Frenki De Jong je takođe opcija, mladi fudbaler Ajaksa se nalazi na meti Barselone i ostaje sigurno dok se kvalifikacije za evropska takmičenja ne završe. Ukoliko Ajaks ne uđe u grupnu fazu LŠ, onda će Barsa ponovo pokušati da dovede ovog mladića.

Treća opcija je Tijago Alkantara, fudbaler Bajerna iz Minhena je takođe i skup, oko 70 miliona evra. Ne bi on imao ništa protiv da se vrati u Barsu, a poslednjih godinu dana je bio i meta kritika nemačke javnosti. Ovde je najveći problem obeštećenje.

Miralem Pjanić je četvrta i najnerealnija opcija, navodno košta oko 80 miliona, ali je sada kasno jer Juventus nema nameru da ga prodaje zbog izuzetno bitne uloge koju reprezentativac BiH ima u tom timu.

Ko je od ove četvorice najbolje, a ko najrealnije rešenje?

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.