Ovo smo čekali, oglasio se Ostoja i najavio konferenciju!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2020, 21:34

Ovo smo čekali, oglasio se Ostoja i najavio konferenciju!

Na konferenciji će biti dosta toga rečeno.

Odluka Evrolige da se prekine takmičenje i da se naredne sezone u EL nađu klubovi koji su igrali i ove je pogodila sve kojima je crno-belo u srcu.

Partizan je kao najbolji tim Evrokupa i ABA lige u trenutku prekida zbog pandemije koronavirusa zaslužio po mnogima da se nađe u Evroligi, ali postoje i suprotna mišljenja.

Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Evroliga je dala konačan sud o kom će govoriti i uprava Partizana na čelu sa Ostojom Mijailovićem.

Predsednik crno-belih se oglasio na društvenim mrežama, objavio je da će održati konferenciju za medije 4. juna gde će govoriti o svemu, posebno o planovima za sledeću sezonu.

Očigledno je da i on očekuje da će se ABA liga takođe završiti...





" KKPartizan će u četvrtak, 4. juna održati konferenciju za medije na kojoj će biti izneti svi stavovi kluba po pitanju završetka sezone, kao i planovi za budućnost.

Veliko hvala navijačima na ogromnoj podršci i strpljenju!",
napisao je Ostoja.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KK Partizan 4. juna o završetku sezone i planovima

Izvor: RTS, 26.Maj.2020

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović najavio je da će klub 4. juna organizovati konferenciju za novinare na kojoj će se govoriti o završetku sezone. . Sezone u Evroligi i Evrokupu su otkazane, nakon što je 11 stalnih...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.