KK Partizan 4. juna o završetku sezone i planovima

Izvor: RTS, 26.Maj.2020, 21:32

KK Partizan 4. juna o završetku sezone i planovima

Predsednik KK Partizan Ostoja Mijailović najavio je da će klub 4. juna organizovati konferenciju za novinare na kojoj će se govoriti o završetku sezone.
Sezone u Evroligi i Evrokupu su otkazane, nakon što je 11 stalnih članova na jučerašnjem video sastanku prihvatilo predlog Đordija Bertomeua da se ne igra zbog opasnosti od koronavirusa >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i povreda igrača.

"KK Partizan će u četvrtak, 4. juna održati konferenciju za medije na kojoj će biti izneti svi stavovi kluba po pitanju završetka sezone, kao i planovi za budućnost. Veliko hvala navijačima na ogromnoj podršci i strpljenju!", napisao je Mijailović na svom Tviter nalogu.
Košarkašima Partizana, koji su u trenutku prekida bili u četvrtfinalu Evrokupa, u sledećoj sezoni imaju zagarantovano mesto u ovom takmičenju.
Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KK Partizan 4. juna o završetku sezone i planovima

Izvor: Nezavisne Novine, 26.Maj.2020

Predsjednik KK Partizan Ostoja Mijailović najavio je da će klub 4. juna organizovati konferenciju za novinare na kojoj će se govoriti o završetku sezone.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.