Ovo se dugo čekalo: Potpisuje fudbaler koji je bio velika želja Vladana Milojevića

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 19:43

Ovo se dugo čekalo: Potpisuje fudbaler koji je bio velika želja Vladana Milojevića

Srpski krilni napadač kreće u novu avanturu.

Posle sedam i po godina su se rastali Slovan iz Bratislave i Aleksandar Čavrić. Bivše krilo OFK Beograda i Banata odlazi put Japana.

Čavrić uskoro zvanično postaje fudbaler Kašime Antlers, pošto je japanski klub spreman da izdvoji dva miliona za njega.

Za Slovan je naš igrač postigao je 45 golova, osvojio pet domaćih titula i četiri kupa. Kako navijača, tako je bio i ljubimac uprave koja je u nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navrata odbijala da ga proda u Crvenu zvezdu.

To je posebno bilo teško u periodu kada je Vladan Milojević u prvom mandatu vodio srpskog šampiona, jer je Zvezda žarko želela Čavrića.

On će u dalekoj Japanu sarađivati sa srpskim trenerom Rankom Popovićem, koji je ove zime preuzeo kormilo Kašime.

Nedavno je Aleksandar Čavrić ušao u proceduru za dobijanje slovačkog pasoša, tako da čak nije nemoguće da dobije poziv selektora te zemlje za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Ipak, smanjene su mu šanse zbog ovog transfera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.