Izvor: MozzartSport.com, 15.Okt.2021, 19:48

Ovo je već postala agonija, Braim Dijaz pozitivan na koronu - koga će Pioli da stavi u tim?

Ogromni problemi za Rosonere

Šta je ovo poteralo Milan poslednjih nedelja? Drugoplasirani tim Serije A, koji je krenuo sezonu mnogo bolje nego što se očekivalo, suočen je za užasnim kadrovskim problemima, pa se Stefano Pioli nalazi u praovoj agoniji kada je u pitanju sastavljanje igrača za sutrapnni meč sa Veronom. Poslednji na spisku igrača na koje iskusni strateg ne može da računa je Braim Dijaz, koji je bio pozitivan na današnjim testovima na korona >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << virus.

Pre samo dva dana, pozitivan nalaz dobio je Teo Ernandez, koji se zarazio tokom nedavnih reprezentativnih obaveza, čime se pridružio igračima koji su zbog povreda van stroja. U ovom trenutku to su Majk Menjan, Alesandro Plizari, Alesandro Florenci, Tjemue Bakajoko i Žunior Mesijas.

Dobra vest, koja je stigla u toku jučerašnjeg dana jeste da se za meč oporavio desni bek Davide Kalabrija, a sličino je i sa Radetom Krunićem, dok je sa treninzima počeo Ibrahimović. Ipak, Šveđanina neće biti u timu.

(1,60) MILAN (4,10) VERONA (6,25)

Povreda Braima Dijaza napraviće dodatna pomeranja u timu, pa bi Selemakersu i Rebiću u ofanzivnom delu veznog reda trebalo da se pridruži Danijele Maldini, dok će u sam špic napada Olivije Žiru.

Poretklih dana se polemisalo oko toga, koga će uopšte Pioli moći da stavi u tim protiv preporođenog protivnika. Verona nema poraz vezana četiri kola, a silovita pobeda nad Specijom (4:0) najavila je da bi ovaj tim uskoro mogao da krene u pohod na gornji deo tabele.

Milan nije tako veliki favorit kao što je bio pred početak reprezentativne pauze, ali i pored toga sve osim njegove pobede predstavljalo ozbiljno iznenađenje. Nema sumnje i da će publika Rosonera biti u svoj tim još više nego na samom startu sezone.

Prema poslednjim najavama, Pioli bi trebalo da izvede sledeći sastav u formaciji 4-2-3-1: Tatarušanu - Kalabrija, Tomori, Romanjoli, Balo Ture - Tonali, Kesi - Selemakers, Maldini, Rebić - Žiru.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.