Ovo je pravi čovek za trenera Reala, uprava odlučila?!

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je pravi čovek za trenera Reala, uprava odlučila?!

Od odlaska Julena Lopetegija spekulacija ne prestaju.

Predsednik Real Madrida Florentino Perez je nakon serije katastrofalnih rezultata otpustio trenera Lopetegija, kap koja ja prelila čašu je debakl na "Kamp Nou" u "El Klasiku" (1:5).

Španca je na klupi Madriđana nasledio Santijago Solari, bivši igrač "kraljevskog" kluba, koji je do tog trenutka predvodio Kastilju.

Argentinac je na debiju slavio sa 4:0 protiv niželigaša Melilje u Kupu kralja, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je na "Bernabeu" u okviru Primere savladan i neugodni Valjadolid (2:0).

Nastavo je Solari da niže pobede, to trećega vezanog trijumfa njegovi puleni došli su u Češkoj gde je Viktorija Plzenj savladana sa 5:0.

Za sada je Argentinac obavio dobar posao, sve više igrača staje iza toga da bi trebalo da ostane u klubu, ali spekulacije o tome ko bi sve mogao da nasledi Lopetegija ne prestaju.

Ipak, izgleda da bi Solari na kraju mogao da dobije i ugovor, finalni test čeka ga ovog vikenda protiv Selte u Primeri.

On je dobio period od 15 dana da dokaže da vredi, tako da bi pobedom protiv Selte mogao sebi da izboksuje i ugovor sa klubom, makar do kraja sezone.

Pojedini španski mediji prenose da je uprava kluba dovoljno videla i da će Solari zaista ostati u klubu, jedino mu priliku može oduzeti neka iznenađujuća katastrofa na "Balaidosu".

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.