EL: Real više nego ubedljiv u Tel Avivu

Izvor: Sportske.net, 08.Nov.2018, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EL: Real više nego ubedljiv u Tel Avivu

Košarkaši madridskog Reala upisali su i šesti trijumf od starta sezone u EL.

Aktuelni prvak Evrope još uvek ne zna za poraz u elitnom takmičenju, večeras su u Izraelu došli i do šestog vezanog trijumfa, kako su savladali Makabi sa 66:87.

Tesno je bilo u prvom kvartalu, ali su gosti iz Španije na odmor otišli sa tri poena viška.

Potpuno je stalo sve u igri Makabija u nastavku, Real je uspostavio kontrolu i stekao ogromnu prednost pred veliki >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odmor, na poluvreme su otišli sa 18 poena prednosti.

U trećem kvartalu gosti povećavaju prednost za četiri poena, a ogroman višak poena ostao je na strani "kraljevskog" kluba i nakon poslednje deonice.

Ljulj sa 17 poena najefikasniji, pratili su ga Kerol sa 16 poena, kao i odlični Ajon sa 12 poena i 12 skokova (MVP petog kola). Dvocifren sa 11 poena i Rendolf, koji je dodao i osam skokova.

U poraženom sastavu 17 poena O'Brajanta, 11 je dodao novajlija Sešns.

Na premijeri šestog kola je minhenski Bajern demolirao Darušafaku, više o tom susretu OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je pravi čovek za trenera Reala, uprava odlučila?!

Izvor: Sportske.net, 09.Nov.2018, 18:35

Od odlaska Julena Lopetegija spekulacija ne prestaju...Predsednik Real Madrida Florentino Perez je nakon serije katastrofalnih rezultata otpustio trenera Lopetegija, kap koja ja prelila čašu je debakl na "Kamp Nou" u "El Klasiku" (1:5)...Španca je na klupi Madriđana nasledio Santijago Solari, bivši...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.