Ovo je njegovo veče - heroj Zvezde, Milan Pavkov!

Izvor: Mondo, 06.Nov.2018, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je njegovo veče - heroj Zvezde, Milan Pavkov!

"Još ne mogu da poverujem da su meni pevali pesmu!", kazao je dvostruki strelac Zvezde u pobedi nad Liverpulom.

Na početku sezone niko ga nije video kao prvog napadača Crvene zvezde!

Uprkos tome što je postigao 23 pogotka u dresu Radničkog samo sezonu ranije, Zvezda je tražila ozbiljniju i pouzdaniju zamenu za Aleksandra Pešića, ali se Pavkov borio i na kraju dokazao da definitivno ima mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u timu Vladana Milojevića.

Ključna je bila njegova energija s klupe u Salcburgu kada nije postigao gol, ali je pokrenuo ekipu, a zauvek će se pamtiti i večerašnja dva gola u pobedi nad Liverpulom.

Polako je dobijao poverenje navijača, svoje ekipe, a najvažnije je da konačno deluje da je dobio i samopouzdanje da i on sam UME i može, pa je tako vodio velike bitke sa stotinu puta skupljom odbranom Liverpula...

I dobio ih!

"Utisci još nisu sumirani, srećan sam ubog istorijske pobede. Nisam bio svestan drugog gola, nisam stigao sa ga proslavim uopšte. Teško je bilo, nisu me štedeli, ali izborili smo se", rekao je Pavkov novinarima posle utakmice.

Koji ti je draži gol?

"Ne mogu da se odlučim, oba su posebna."

"Svi smo oduševljeni, uvežbavamo sve ovo, pripremali smo se za utakmicu i dobro odigrali", dodao je Pavkov koji je kazao da nije posebno vežbao sa Milojevićem pred ovaj meč.

Ono što je bilo zanimljivo jeste da su navijači tokom meča pevali Pavkovu pesmu na melodiju one koja se nekada skandirala legendarnom Mihajlu Pjanoviću... "Hej Pavkov, skoči daj gol glavom", skandirala je "Marakana".

"Prosto neverovatno... U to još ne mogu da poverujem. Nisam imao nikada priliku da pevam 'Hej, Pjano'"

Upitan o potpisivanju novog ugovora, Pavkov je odgovorio:

"Pričalo se u medijima, ali novi ugovor još nije ponuđen zvanično, videćemo i pregovaraćemo".

On je dodao da je oduševljen atmosferom na stadionu.

"Ne bih da uvredim neke druge navijače, ali ovako nešto se ne viđa svuda. Oni igraju utakmice pred ovoliko navijača vrlo često, ali svakako su bili pod utiskom. Imali smo veliku želju da pobedimo i to se i ostvarilo", rekao je Pavkov.

Jesi li video strah u očima igrača Liverpula?

"Ne može tako da se kaže. Oni svaka tri dana igraju utakmice pred ovoliko navijača. Ali može da se kaže da su bili pod utiskom."

Razlika u odnosu na Enfild?

"Ušli smo dobro u meč i to je razlog dobre igre. Imali smo veliku želju da ih pobedimo večeras."

Pavkov na početku priprema i Pavkov sada, mogu li da se uporede?

"Ja imam svoj put i ne odstupam od svega toga. Trudim se i treniram svakog dana da budem boljh i bolji", poruka je Zvezdinog heroja.

Izvor: MONDO/Arenasport

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.