Ovakvu TUČU na parketu još niste videli! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 02.Jul.2018, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovakvu TUČU na parketu još niste videli! (VIDEO)

Neverovatne (nesportske) scene nam stižu sa meča Filipina i Australije na kome je isključeno 13 košarkaša!

Foto: YouTube/Screenshot/Luuc

Opšta tuča na parketu!

Na meču azijskih kvalifikacija za Mundobasket koji se igrao u Bulakanu, između domaćina Filipina i Australije, došlo je do žestokog obračuna u trećoj četvrtini koju je izazvalo "laktanje" dvojice igrača u reketu.

Jedan Australijanac je završio na parketu i za tren oka videli >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << smo tuču u kojoj su učestvovali gotovo svi igrači, a prednjačili su Ton Mejker i Andrej Blač!

Arbitri nisu imali kud nego da poisključuju učesnike nereda, pa je tako čak DEVET Filipinaca isključeno (mnogi zbog ulaska s klupe) i četiri Australijanca, uključujući i NBA košarkaša Mejkera koji se "zaletao" na domaće igrače.

Ukupno, isključeno je 13 košarkaša, pa su gledaoci do kraja gledali meč "tri na pet", a nije teško pretpostaviti da su Australjinaci lako slavili 98:53.

Pogledajte neverovatne scene...



Izvor: YouTube/Luuc

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.