Ovako je Pavkov ostavio Zvezdu bez Lige šampiona VIDEO

Izvor: B92, 23.Avg.2022, 23:08

Ovako je Pavkov ostavio Zvezdu bez Lige šampiona VIDEO

Crvena zvezda je na tragičan način ostala bez Lige šampiona – autogolom Milana Pavkova u 90. minutu.

Zvezdin napadač, koji je donosio radost navijačima na istom stadionu i baš u Ligi šampiona, sada je dobio epitet tragičara.

Očajno je reagovao na centaršut Hazize u 90. minutu i smestio je loptu iza leđa Milana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Borjana za 2:2, a ukupnih 5:4 za Makabi Haifu.

Izraelci će u grupnu fazu Lige šampiona, a Zvezda u grupnu fazu Lige Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Sukob navijača Makabija i Zvezde posle utakmice VIDEO

Izvor: B92, 23.Avg.2022

Crvena zvezda je doživela bolan poraz od Makabi Haife pošto je autogolom Milana Pavkova u 90. minutu ostala bez grupne faze Lige šampiona...Izraelski tim je sa ukupnih 5:4 prošao u elitno takmičenje, što su njegovi navijači burno proslavili na stadionu "Rajko Mitić"...Nije ih bilo samo u popularnom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.