Sukob navijača Makabija i Zvezde posle utakmice VIDEO

Izvor: B92, 23.Avg.2022, 23:24

Sukob navijača Makabija i Zvezde posle utakmice VIDEO

Crvena zvezda je doživela bolan poraz od Makabi Haife pošto je autogolom Milana Pavkova u 90. minutu ostala bez grupne faze Lige šampiona.

Izraelski tim je sa ukupnih 5:4 prošao u elitno takmičenje, što su njegovi navijači burno proslavili na stadionu "Rajko Mitić".

Nije ih bilo samo u popularnom "boksu", nego su se infiltrirali i na zapadnoj tribini gde su takođe slavili posle poslednjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zvižduka Entonija Tejlora.

Na to su odreagovali navijači Crvene zvezde sa zapada, koji su u odgovorili, pa je došlo do verbalnog sukoba, a onda je i poletelo nekoliko plastičnih flaša.

Tu se našla žandarmerija koja je smirila situaciju i ubrzo su domaće pristalice napustile stadion, a gosti ostali da slave prolaz u Ligu šampiona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.