Ovacije za Mihu, Milan ipak pokvario povratak srpskog trenera! (video)

Izvor: Sportske.net, 08.Dec.2019, 23:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovacije za Mihu, Milan ipak pokvario povratak srpskog trenera! (video)

Vratio se na klupu Bolonje Siniša Mihajlović, ali su njegovi puleni doživeli poraz.

Fudbaleri Bolonje poraženi su u 15. kolu Serije A na svom stadionu, Milan je na "Renato Dal'Ari" slavio sa 2:3 (1:2).

Siniša Mihajlović se posle serije hemioterapije i transplatacije koštane srži u borbi protiv leukemije vratio na klupu Bolonje, dobio je popularni Miha i velike ovacije sa tribina.

Ipak, njegovi puleni su se našli u zaostatku nakon samo 15 minuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igre, Bani je skrivio penal, koji je u gol pretvorio Pjontek.

Igrao se 32. minut kada je Teo Ernandez pobegao odbrani domaćeg sastava, Suso ga je pronašao, a bivši igrač Reala je sa par metara lako matirao Skorupskog za 2:0.

Vratio je samo osam minuta kasnije levi bek "Rosonera" nadu domaćem sastavu, nespretno je reagovao nakon kornera i zatresao je sopsvenu mrežu.

Sa 2:1 u korist ekipe Stefana Piolija se otišlo na odmor, da bi na samom startu nastavka Bonaventura postigao lep pogodak sa ivice kaznenog prostora za 3:1.

Mogao je Poli samo par minuta kasnije da vrati domaćina u igru, ali je Donaruma uspeo da ukroti njegov pokušaj.

U 57. minutu lepa šansa za Čalhanoglua, sjajno ga je pronašao Kesi u kaznenom prostoru rivala, Turčin je uhvatio volej, ali je Skorupski bio dobro postavljen, te je odbranio njegov pokušaj.

Bani je pripretio na drugoj strani u 80. minutu, nakon odličnog centaršuta iz slobodnog udarca je iz dobre pozicije glavom tukao preko gola rivala, da bi Bolonja nastavila da pritiska goste, što je urodilo plodom par minuta kasnije, kada je Teo Ernandez oborio Orsolinija.

Sudija na prvu nije video prekršaj, ali je pogledao snimak i odlučio da pokaže na belu tačku, Sansone je uzeo loptu i stavio je na kreč.

Precizno je izveo najstrožu kaznu i smanjio na 3:2.

Do kraja ipak nije bilo promene rezultata, mogao je Milan u kontri u poslednjim sekundama do novog pogotka, ali je Skorupski zaustavio udarac Tea Ernandeza.

Pobeda "Rosonera", druga vezana, sada su 10. sa 20 bodova, Bolonja dva mesta ispod sa četiri boda manje.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Fenomenalan doček za Mihajlovića u Bolonji: Ceo stadion je ustao - ovacije za Sinišu (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Dec.2019, 01:11

Srpski stručnjak se vratio na klupu italijanskog kluba i vodi ekipu na meču protiv Milana Ponovo na klupi. Siniša Mihajlović se posle svih problema sa leukemijom i presađivanja koštane srži vratio na mesto pored terena.On vodi ekipu Bolonje na utakmici protiv Milana, kluba...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.