Otkriveno - Ovo je poruka Sale pred put u Kardif, video koji bi mogao da razreši slučaj! (video)

Izvor: Sportske.net, 23.Jan.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno - Ovo je poruka Sale pred put u Kardif, video koji bi mogao da razreši slučaj! (video)

Mnogi su se pomirili sa smrću Emilijana Sale.

Avion koji je iz Nanta krenuo za Kardif nije stigao na destinaciju, pretpostavlja se da je avion završio u Lamanšu, a u njemu je bio i Emilijano Sala.

Ovaj fudbaler je dogovorio transfer sa Kardifom, postao najskuplji igrač ovog tima ikada.

Potraga za nestalim osobama sa tog leta i dalje traje, naznaka skoro i da nema, a argentinski mediji su pisali danas i o poruci na društvenoj mreži "What's up". On je video >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << poruku poslao svojim najbližim prijateljima.

"Zdravo, moja mala braćo, kako ste ludi narode?"

"Brate, ja sam mrtav, ovde u Nantu sam radio, radio, radio i to nije stajalo. Ovde sam u avionu koji izgleda kao da će se raspasti, idem u Kardif, ludnica, sutra već počinjemo, popodne je trening sa mojim novim timom... Da vidimo šta će se desiti. Kako ste mi vi braćo i sestre? Jeste li dobro?", rekao je on porukom.

Kasnije je napisao da se čuju čudni zvuci u avionu, neposredno pre nego što se desila nesreća...

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.