Otkriveno - Letnji egzodus iz Bajerna u Real!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2018, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno - Letnji egzodus iz Bajerna u Real!

Ovo su uslovi i oni su mnogo realniji od onoga što Perez najavljuje...

Real Madrid je sinoć zgromio La Korunju, značiće za samopouzdanje, ali je titula odavno izgubljena.

I dok sve priča o Ronaldovom "krvavom selfiju", mediji se bave promenama koje će uslediti u klubu, u slučaju da Real ne osvoji treću titulu prvaka Evrope u nizu. To će biti teška misija, već u osmini finala iz čeka PSŽ, u svakom slučaju "Los Blankose" očekuju velika iskušenja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Prvi kandidat za klupu se zna, ako Zidan dobije otkaz na kraju sezone, Real bi trebalo da preuzme Jogi Lev.

On navodno ima svoju listu pojačanja koja se razlikuje od Perezove i recimo da je realnija, na njoj nema meta poput Dibale, Nejmara ili Kejna koje će klubovi teško pustiti u Real.

Ali dolaskom Leva, iz Bajerna bi mogao da usledi pravi egzodus u Madrid, naime nemački selektor traži da budu dovedeni Vidal što nije toliki problem, zatim Levandovski što će biti teška misija i Džejms Rodrigez kome ističe pozajmica i koji bi se vratio, ako ode Zidan.

Takođe, Lev je tražio novog golmana umesto Navasa, ali je njegova želja Kurtoa potpisao novi ugovor, pa Madriđani, osim ako Kepa nije rešenje, tu ostaju bez nekih pravih opcija, priča se da nisu zainteresovani za Donarumu.

Videćemo šta je od svega istina, Lev će prodati Benzemu, ali ne i Bejla, ako ne bude prave ponude, dok, što se tiče Ronalda, on ima dozvolu da ode. Spreman je i da smanji platu kako bi se vratio u Real, ali prepreka je Murinjo.

Kako stoje stvari, u slučaju da napusti Real, Kristijano jedinu varijantu ima van Evrope i to MLS, pošto neće pristati da ode u Kinu.

Velikih pomeranja će biti, ali i dalje zvuče nerealno najave da će PSŽ pustiti Nejmara posle sezone, ili da će Real srušiti svetski rekord za Kejna, pa su ovi planovi Jogija Leva, ako dođe na klupu, ipak realniji.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Aktivirana i trenerska "bomba" - Ako dobije otkaz, Zizu dobija posao iz snova?!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2018

Kakav bi ovo bio scenario, tri razloga zbog čega je ovo moguće...Zinedin Zidan polako gubi poverenje Madriđana, Florentino Perez za svaki slučaj priprema njegovu zamenu...Madridski mediji su pisali da bi Joakim Lev mogao da bude sledeći trener Reala, ali ni Zinedin Zidan ne bi loše prošao u tom...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.