Aktivirana i trenerska bomba - Ako dobije otkaz, Zizu dobija posao iz snova?!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2018, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aktivirana i trenerska "bomba" - Ako dobije otkaz, Zizu dobija posao iz snova?!

Kakav bi ovo bio scenario, tri razloga zbog čega je ovo moguće.

Zinedin Zidan polako gubi poverenje Madriđana, Florentino Perez za svaki slučaj priprema njegovu zamenu.

Madridski mediji su pisali da bi Joakim Lev mogao da bude sledeći trener Reala, ali ni Zinedin Zidan ne bi loše prošao u tom slučaju.

Naime, kako su večeras preneli španski mediji, Pari sen Žermen je spreman da ponudi Zidanu posao ukoliko Unaj Emeri ne osvoji Ligu šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ove sezone.

Glavni cilj Parižana jeste trofej u Ligi šampiona, a iz tri razloga Zinedin Zidan je pravi izbor za taj posao.

Prvi je neverovatan učinak sa Realom u tom takmičenju, osvojio je dva trofeja u dve sezone, jedini koji je odbranio taj trofej.

Drugi razlog je što je radom u Realu već pokazao da poseduje dovoljno snažan karakter da vodi tim predvođen velikim brojem zvezda, u čemu je Emeri posebno podbacio.

Treći razlog zbog PSŽ želi Zidana je zbog toga što klub planira da na neki način "nacionalizuje" tim, to je pokazao dovođenjem Kilijana Mbapea, a i planom da ove zime kupi Lasanu Dijaru, a na leto i Ngolo Kantea.

Upravo će ovo biti dodatna tema u mega derbiju osmine finala Lige šampiona između Pari sen Žermena i Real Madrida.

Zidan je pod pritiskom, titula je izgubljena, Barselona beži 19 bodova, i izvesno je da će dobiti otkaz ako ne osvoji neki trofej.

PSŽ je sasvim sigurno sledeći veliki izazov, tim dostojan preuzimanja posle odlaska iz "kraljevskog" kluba, naročito i kada se uzme u obzir da je Zizu ikona u Francuskoj, kao što je i sam PSŽ daleko najveći klub u toj zemlji.

Unaj Emeri je odavno pod prevelikim pritiskom, najviše zbog nedovoljnog snažnog karaktera da istrpi zvezde poput Nejmara, Kavanija, Danija Alveša.

Čeka nas još jedno zanimljivo leto i na trenerskoj transfer pijaci, a izgleda da će Emeri i Zidan u međusobnom duelu sada igrati i za trofej u LŠ, ali i za svoj naredni posao!
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.