Otac Dušana Tadića razrešio sve dileme, šta se zapravo desilo?

Izvor: Sportske.net, 03.Nov.2020, 18:43

Otac Dušana Tadića razrešio sve dileme, šta se zapravo desilo?

Petar Tadić objasnio kako je došlo do frke sa Dancima.

Kao što je poznato, Danska je zabranila pojedinim igračima Ajaksa ulazak u zemlji, zbog strogog pravilnika te zemlje po pitanju pandemije koronavirusa.

Ovako je protekla čitava drama, srećom, sve se dobro završilo...

"Čuo sam se sinoć sa Dušanom i, hvala Bogu, sve je u redu. Otputovao je na meč, i to je sada najvažnije. To su Danci pokušali da naprave pritisak, ali nisu uspeli. Objavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << su kako je dosta igrača pozitivno, odnosno da njih četvorica imaju koronu, i time napravili tenziju, koja, na svu sreću, nije uspela da prođe", rekao je Petar Tadić i dodao:

"To je bilo kad se nisu igrala prvenstva širom Evrope zbog korone, kad je bio prvi talas, čini mi se da je to bilo proletos, tada je Dušan bio u Srbiji nekih mesec dana. Nikakve simptome nije imao, samo kad se vratio u Holandiju, prvi test je pokazao da je imao antitela u sebi. U klubu mu dva dana nisu dali da trenira, ali kad je ponovo uradio test, sve je bilo u redu, i tada se odmah priključio ostatku ekipe na treninzima", rekao je Petar Tadić, a prenosi 24sedam.

Očekuje se da Tadić zaigra za Ajaks večeras od 21.00 na gostovanju Midtjilendu, debitantu u Ligi šampiona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.