Ostrvski derbi za Milionera, može li Klop odigrati ključnu ulogu?

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2018, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostrvski derbi za "Milionera", može li Klop odigrati ključnu ulogu?

U pitanju je ogroman novac, ali ima jedna "kvaka"...

Navodi medija iz Engleske naslućuju na to da bi mogli da vidimo jedan veliki transfer već u januaru.

Naime, Liverpul i Čelsi su zainteresovani da dovedu fudbalera Borusije iz Dortmunda Kristijana Pulišića.

Reprezentativac SAD-a je odnedavno postao i kapiten svog nacionalnog tima sa tek 20 godina, važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera na svetu i već ima dosta iskustva uzevši u obzir njegove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << godine.

Dortmund igra sjajno od starta sezone, a momak poreklom iz Hrvatske je neizostavni šraf ekipe Lusijana Favra.

Bez obzira na to, "Milioneri" su spremni da saslušaju sve ponude koje vrede više od 70 miliona funti, ali pod uslovom da Amerikanac ostane na Vestfalenu do kraja sezone.

Jirgen Klop je dobro upoznat sa kvalitetima hitronogog Pulišića i pretpostavlja se da bi imao neku vrstu prednost ukoliko dođe do pregovora, a u prilog mu ide i još nešto.

Pulišiću ugovor ističe na leto 2020. godine što će reći da je sledeće leto poslednja prilika da Borusija zaradi veliki novac ukoliko on ne bude želeo da pregovara o novom ugovoru.

Za sada, nema takvih naznaka...

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Dosta je bilo, Kagava odlazi

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2018, 13:43

Šinđi Kagava odlazi iz Borusije...Jedan od miljenika navijača Borusije iz Dortmunda jeste Šinđi Kagava...Japanac koji odavno već nije u najboljoj formi, još od onog odlaska u Mančester junajted, odavno je već izgubio mesto startera u Borusiji...Ove sezone je odigrao samo dva meča u Bundesligi,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.