Dosta je bilo, Kagava odlazi

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2018, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dosta je bilo, Kagava odlazi

Šinđi Kagava odlazi iz Borusije.

Jedan od miljenika navijača Borusije iz Dortmunda jeste Šinđi Kagava.

Japanac koji odavno već nije u najboljoj formi, još od onog odlaska u Mančester junajted, odavno je već izgubio mesto startera u Borusiji.

Ove sezone je odigrao samo dva meča u Bundesligi, povreda nije razlog za to već je u pitanju odluka trenera Lusijana Favra.

"Želim da rešim situaciju što pre moguće. Jedan način jeste >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i promena tima. Želim da promenim okruženje", rekao je Kagava za japanske medije.

"Igrao sam u Dortmundu i Mančester junajtedu, sigurno da se neću plašiti gde god da odem. Oduvek sam mislio o igranju u Španiji. Ne mogu da završim karijeru a da ne odem u Španiju", rekao je Kagava.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Murinjova smena? Gigs zna rešenje!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2018

Da li bi smena Žozea Murinja bila dobra po Mančester junajted?..Da li postoji mogućnost smene Žozea Murinja zbog loših rezultata u Mančester junajtedu ove sezone, posebno u Premijer ligi?..Postoji, ali je ona veoma mala...Prvo i osnovno, Murinjo je jedan od najplaćenijih trenera na svetu, bio...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.