Izvor: MozzartSport.com, 12.Jan.2021, 21:18

Ostali samo još detalji: Jović ponovo u Frankfurtu

Zidan preporučio dolazak, srpski napadač izabrao Ajntraht

Priča traje već mesecima unazad, jutros je podgrejana, a večeras dobija na dinamici: Luka Jović vraća se u Ajntraht!

Potvrde stižu sa svih strana. Do jedne je došao i Mozzart sport. Posao još nije definitivno ugovoren, ali uskoro će biti, pošto su preostali još samo sitni detalji. Konkretno, radi se o pozajmici, najverovatnije šestomesečnoj. Čelnici Ajntrahta jutros su definitivno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odustali od Jovićevih konkurenata Džošue Zirkzea iz Bajern Minhena (19) i Kolo Muanija (22) iz Nanta. Zirkzee je takođe bio opcija za pozajmicu, dok je Muani trebalo da bude otkupljen. Međutim kada se otvorila mogućnost da to ipak bude Jović - Fredi Bobić nije mnogo razmišljao.

Zinedin Zidan savetovao je srpskog reprezentativca da ode negde na pozajmicu i igra redovno, da se što pre vrati u golgetersku formu - čime je dao zeleno svetlo za realizaciju ovog posla - a Jovićeva želja bio je Ajntraht. Luka je ubeđen da će u Frankfurtu pronaći staru formu. Veruje da Ajntraht ima bolji tim nego u njegovom prvom mandatu i nada se uspešnom nastavku saradnje sa Adijem Hiterom.

Ono što je izvesno, dogovor će podrazumevati "suvu" pozajmicu, bez prava otkupa. Što je razumljivo i očekivano. Jer Real se neće posle samo godinu dana odreći investicije od 60.000.000 evra.

Prema informacijama iz Španije Madriđani će i dalje nastavati da plaćaju veliki deo Jovićeve plate. Podsetimo, Real na bruto nivou na Srbina troši oko 10.000.000 evra godišnje...

Luka Jović blistao je u dresu Ajntrahta u periodu 2017-2019 u tandemu sa Sebastijanom Aleom. Na 75 utakmica postigao je 36 golova i obezbedio sebi transfer karijere. Poput Alea, ni on se nije snašao u novom klubu. Do sada je dao samo dva gola u dresu Kraljevskog kluba i daleko je od prve postave.

Ajntraht je pripremio teren za dolazak Jovića kada je prodao Basa Dosta u Briž. Ove sezone Hiter uglavnom igra sa jednim napadačem, međutim nema sumnje da će preći na svoju omiljenu 3-5-2 formaciju čim Jović obuče crno-crveni dres. Mladi napadač ovoga puta igraće u tandemu sa Andreom Silvom...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Ostali samo još detalji: Bobić potvrdio, Jović novi igrač Ajntrahta

Izvor: MozzartSport.com, 12.Jan.2021

Zidan preporučio odlazak iz Madrida, srpski napadač izabrao Ajntraht..Priča traje već mesecima unazad, jutros je podgrejana, a večeras dobija na dinamici: Luka Jović vraća se u Ajntraht!..Potvrde stižu sa svih strana. Do jedne je došao i Mozzart sport, da bi se konačno oglasio i sportski direktor...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.