Izvor: MozzartSport.com, 14.Maj.2020, 14:58

Osmoro članova Bešiktaša pozitivno na koronu

Pozitivan i predsednik Ahmet Nur Čebi

Problemi u Istanbulu i turskom fudbalu. Čak osam članova Bešiktaša, na čelu sa predsednikom Ahmetom Nur Čebijem, bilo je pozitvno na virus korona.

U istanbulskom gigantu u sredu testirani su svi igrači, stručni štab i zaposleni u klubu, ali zasad nije poznato da li se među zaraženima nalazi i neki igrač.

Pozitivne slučajeve proteklih dana prijavili su i drugi turski klubovi, ali za sada još uvek nije >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << odložen nastavak sezone koji je planiran za 12. jun. Ipak, ostaje da se videti šta će se dešavati u narednim danima i da li je moguće da se fudbal tako brzo vrati u Tursku.

Pre nekoliko dana jednog pozitivnog u svojim redovima prijavio je i Fenerbahče, a potom su to učinili u Ankarugučuu i Erzurumu.

Podsećamo, ovogodišnje finale Lige šampiona planirano je da se odigra na Ataturku u Istanbulu.

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.