Orlovi odoleli u Ulsanu! Srbija dobila Ljajića i Sergeja na azijskoj turneji

Izvor: Vesti-online.com, 14.Nov.2017, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Orlovi" odoleli u Ulsanu! Srbija dobila Ljajića i Sergeja na azijskoj turneji

Posle trijumfa u Gvangžuu protiv Kine - 2:0, reprezentacija Srbije u Ulsanu protiv Južne Koreje odigrala je 1:1 (0:0). Vršilac dužnosti selektora "orlova" Mladen Krstajić može da bude zadovoljan igrom i rezultatima na azijskoj turneji.

Srbija je dobila dva nova fudbalera, Adema Ljajića i Sergeja Milinkovića Savića, koji će biti nosioci igre na Mundijalu u Rusiji. Prvi je tokom kvalifikacija za SP imao mizernu ulogu, dok vezista Lacija nije bio ni na širem spisku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

U odnosu na startnih 11 protiv Kine, Krstajić je napravio pet izmena u Ulsanu. Od starta su krenuli: Jagoš Vuković, Marko Grujić, Andrija Živković, Nemanja Maksimović i Aleksandar Prijović. Golmani su bili odlični na azijskoj turneji, za 180 minuta, Stojković, Rajković i Dmitrović nisu savladani iz igre.

Protiv Koreje, realan rezultat. Domaćin je imao više šansi, Son, napadač Totenhema se ispromašivao. Srbija je povela golom Adema Ljajića u 58. minutu, koji je odlično reagovao posle asistencije Sergeja Milinkovića Savića. Međutim, samo dva minuta kasnije dosuđen je sumnjivi jedanaesterac za domaćina. Jagoš Vuković je u skoku odgurnuo jednog igrača Koreje, a čini se da je sudija prestrogo pokazao na belu tačku. Siguran je bio Ko, za konačnih 1:1.

Do kraja meča, Koreja je bila bliža trijumfu, ali je Marko Dmitrović, koji je debitovao na golu u dresu Srbije u drugih 45 minuta odlično zaustavio nekoliko pokušaja najboljeg fudbalera Južne Koreja, Sona.

USKORO OPŠIRNIJE...

PROČITAJTE TOK UTAKMICE!

62. minut - Ko je siguran, kratko je trajala radost Srbije.

59. minut - GOOOL, Adem Ljajić je realizovao odličan napad Srbije. Sjajna asistencija Milinkovića Savića.

27. minut - Odličan udarac Ljajića, ali brani golman Čo.

JUŽNA KOREJA: Čo, Čoi, Jang, J. Kim, M. Kim, Kvon, Ko, Ki, Jung, Li, Son.

SRBIJA: Stojković, Rukavina, Ivanović, Vuković, Obradović, Maksimović, Grujić, Milinković Savić, Ljajić, Živković, Prijović.

Prvih 11 #orlovi u meču protiv @theKFA #fssrbije pic.twitter.com/jRYKTzHs1j— FSSrbije (@FSSrbije) 14 November 2017

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

"Ko bude vodio Srbiju u Rusiji imaće slatke muke"

Izvor: B92, 14.Nov.2017

Vršilac dužnosti selektora Srbije Mladen Krstajić rekao je da je zadovoljan ostvarenim rezultatima protiv Kine i Južne Koreje i da je turneja po Aziji uspela...Krstajić je istakao i da je državni tim dobio još šest, sedam fudbalera, pretežno mladih, na koje može da računa...'Orlovi' su tokom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.