Orlandićev rafal u Sloveniji: Tri gola za 19 minuta!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jul.2016, 19:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlandićev rafal u Sloveniji: Tri gola za 19 minuta!

Fudbaleri Crvene zvezde, podeljeni u dva tima, u isto vreme igrali su utakmice na pripremama u Sloveniji.

Rival prvoj ekipi crveno-belih bio je rumunski Panduri (izveštaj sa tog meča ročitjte OVDE), dok su "rezervisti" odigrali protiv Krškog i bili efikasni u duelu sa slovenačkim niželigašem, savladavši ga rezultatom 5:1.

Svih pet golova crveno-beli su dali u prvom poluvremenu.

Najbolji igrač >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << meča bio je  trostruki strelac Petar Orlandić, koji je tri gola postigao u roku od 19 minuta!

Pored njega, u strelce su se upisali Babunski i Joveljić.

Sastav Zvezde koji je počeo utakmicu protiv Krškog: Supić, Petković, Rendulić, Mičel, Milošević, Račić, Babunski, Andrija Luković, Plavšić, Joveljić i Orlandić.

Igrali su još Stanković i Vučićević.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Panduri napunili mrežu Zvezde!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Jul.2016

Fudbaleri Crvene zvezde pretrpeli su prvi poraz na pripremama u Sloveniji, na debiju poslednjih pojačanja Kange i Ruiza u crveno-belom dresu...Zvanično treći najbolji tim Rumunije, Panduri, savladao je ekipu Miodrga Božovića rezultatom 4:2 (1:1)...Strelci za srpskog šampiona bili su Aleksandar...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.