Opet se samo o njemu priča, ovo je prvi potez Silvija Berluskonija u novom klubu!

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2018, 20:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet se samo o njemu priča, ovo je prvi potez Silvija Berluskonija u novom klubu!

Ne bi se očekivalo da gazda Silvio bude kontroverzan...

Prošlog petka Silvio Berluskoni je postao novi vlasnik Monce. On i Adrijano Galijani su kupili lombardijski klub koji nikada nije igrao u Seriji A, a već gotovo trideset godina nije bio u drugoj ligi.

Berluskoni ima nova pravila i nove ideje.

"Monca će biti tim za primer, sastavljen od mladih italijanskih igrača", rekao je novi gazda.

Oni će morati da izgledaju pristojno.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
"Nema tetovaža, brada, ludih frizura, našli smo frizera u Monci koji će ih besplatno šišati", dodao je Berluskoni.

"Moraju da budu primer na terenu, da budu džentlmeni, da se izvine rivalu kada naprave faul i da budu pristojni prema sudiji.

"Kada ih zamole za autogram, moraju lepo da napišu svoje ime, ne samo da nažvrljaju, uz to moraju i lepo da se obuku, sa ukusom i da ne budu pocepani i aljkavi kao današnji fudbaleri. Želim da napravim nešto sasvim drugačije u modernom fudbalu", zaključio je novi gazda.

Ako znate njegovu biografiju, i to šta je radio u časovima dokolice, prilično je konzervativan, zar ne?

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berluskoni preuzeo novi klub i uveo pravila igračima: Da se izvinite posle faulova, poštujte sudiju, nema brade i tetovaža

Izvor: MozzartSport.com, 06.Okt.2018, 11:27

Dvojac koji je do prošle godine bio na čelu velikana Milana, Silvio Berluskoni i Adrijano Galijani, preuzeli su novi italijanski klub. Nakon što su se povukli iz uprave Rosonera, godinu dana su proveli van fudbala, a sada su pod svoje skute trećeligaški klub italijanskog fudbala, Moncu. "Don Silvio"...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.