Izvor: MozzartSport.com, 13.Maj.2021, 19:21

Opet frka u Mančesteru, blokiran Liverpulov autobus (FOTO+VIDEO)

Navijači Junajteda pokušavaju da ponovo da odlože veliki derbi...

Utakmica između Mančester Junajteda i Liverpula, meč 34. runde, jednom je već odložen zbog protesta navijača domaćeg tima na Old Trafordu. Bilo je to pre desetak dana, kada su vatreni navijači Đavola upali teren. Taj meč trebalo bi da bude odigran večeras, međutim navijači Junajteda trude se da ponovo naprave problem. Zbog jakih policijskih snaga oko stadiona ovoga puta odlučili su da sabotiraju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << dolazak autobusa sa Liverpulovim igračima na stadion. U tom cilju oni se okupljaju u velikom broju i svojim automobilima prave zastoj na putu.

U Mančesteru kao da su saznali šta se sprema pa su igračima naložili da čak sedam sarti ranije dođu na Old Traford...

Videćemo hoće li kada ekspedicija Liverpula uspeti da se probije do stadiona. Vremena svakako još ima.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Podsetimo i na ono za šta se besne pristalice Junajteda zalažu. Njihova je želja bezuslovni odlazak porodice Glejzer posle 16 godina, ali i da klub pređe u vlasništvo navijača i to po principu da oni imaju 51 odsto vlasti, a da 49 odsto bude u rukama ljudi koji bi ulagali novac u dalji razvoj brenda i ekipe Crvenih đavola.

Man Utd fans have blocked Liverpool’s team bus using their cars, as they attempt to get tonight’s game called off for a second time. pic.twitter.com/SMEpp1psFO

The tyres of the Liverpool team bus have been punctured. #MUFC [@DTathletic] pic.twitter.com/SPb6JQPAMU

Manchester United fans at starting to gather outside Old Trafford ????#MUNLIV pic.twitter.com/oEFBNRBOMd

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.