On nije đavo, ali neke stvari mora da objasni

Izvor: B92, 27.Jun.2020, 19:56

"On nije đavo, ali neke stvari mora da objasni"

Horhe Masvidal, američki MMA borac, uputio je par komentara ka Dejni Vajtu, prvom čoveku UFC–a.

Horhe Masvidal ili "Ulični Isus" u poslednje vreme je postao velika zvezda i miljenik publike, iako je dugo u MMA svetu.

Još kao klinac se pojavljivao u uličnim tučama na Floridi u dvorištu čuvenog Kimbo Slajsa, a u poslednje vreme sa Dejnom Vajtom, prvim čovekom UFC, baš i nije u najboljim odnosima.

"Mi smo kolege, nije baš slučaj da ćemo se družiti, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali nema animoziteta među nama. On mora da radi svoj posao, da zarađuje mnogo novca za UFC, a ja moram da zaradim novac za sebe, e tu dolazi do konflikta. On nije đavo, nije zla osoba, samo se ne slažemo i to je to", rekao je Masvidal.

Dejna Vajt je imao izuzetno čudan komentar rekavši kako dolazak u UFC nije karijera nego prilika i to Masvidalu baš smeta.

"Poručio bhi Dejni da svoj komentar mora da objasni. Rekao je da ovo nije karijera nego prilika, a ja sam u MMA svetu već 16 godina i čini se da sam imao mnogo prilika. Dejna, nije karijera, a? Zanimljivo, ajde samo da nam to objasniš pošto nema smisla"

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.