On je pravi Wunderkind, prvi u istoriji postigao 35 golova u BL, a da nema ni 21 godinu!

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2020, 22:01

On je pravi "Wunderkind", prvi u istoriji postigao 35 golova u BL, a da nema ni 21 godinu!

Sjajno!

Fantastičan je igrač Kai Haverc.

Radi se o neverovatnom potencijalnu, momku koji vredi milione i milione, što će Leverkuzen sigurno dobro naplatiti.

Sa druge strane, Leverkuzenu znače i njegovi golovi, a danas je postigao novi. Uspeo je da donese svom timu prednost protiv Frajburga u gostima nakon asistencije Bejlija.

Bio je to njegov 35. gol u Bundesligi, a zanimljivo da je prvi igrač u istoriji ovog takmičenja koji je kao mlađi od 21 godine stigao do ovog dostignuća.

Svaka čast!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Haverc je nezadrživ, vodi "Farmaceute" u Ligu šampiona!

Izvor: Sportske.net, 29.Maj.2020

Neverovatan je igrač mladi Kai Haverc...Frajburg je u okviru 29. kola nemačke Bundeslige dočekao Leverkuzen, a gosti su izašli kao pobednici iz ovog duela...Jedini gol na ovom meču postigao je sjajni Kai Haverc, mladić koji i dalje nema 21 godinu i koji je već postigao svoj 35. gol u karijeri...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.