Olupina aviona u kojem je bio Sala pronađen na dnu Lamanša

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Feb.2019, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Olupina aviona u kojem je bio Sala pronađen na dnu Lamanša

Privatni istražitelji locirali su na dnu Lamanša olupinu aviona, koji je nestao iznad Lamanša 21. januara, a u kom se nalazio i fudbaler Emilijano Sala.

Ovu vest je na Tviteru objavio Dejvid Merns koji predvodi privatnu potragu za avionom.

"Olupina aviona u kom se nalazio Emilijano Sala i kojim je pilotirao Dejvid Ibotson locirana je u ranim jutarnjim satima", napisao je Merns.

On je dodao da je policija obavestila porodice, preneo je AP.

Britanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << istražitelji za avio nesreće su krajem januara saopštili da su pronađena dva jastuka sa sedišta koji najverovatnije potiču iz aviona u kome se nalazio agrentinski fudbaler Emiliano Sala.

To je bio prvi trag otkada je avion nestao iznad Lamanša 21. januara na letu iz Francuske u Vels, preneo je AP.

Nakon što je spasilačka operacija za nestalim avionom okončana posle tri dana potrage, Salina porodica je prikupila novac za privatnu potragu.

Mala letelica sa 28-godišnjim fudbalerom i pilotom Ibotsonom nestala je sa radara iznad Lamanša.

Sala je leteo iz Nanta, u kojem je bio kako bi se pozdravio sa doskorašnjim saigračima, a leteo je u Kardif, u Velsu, gde je trebalo da nastavi karijeru.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.