Pronađen avion kojim je leteo fudbaler Emilijano Sala

Izvor: Večernje novosti, 04.Feb.2019, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađen avion kojim je leteo fudbaler Emilijano Sala

Avion "Pajper", tačnije delovi istog, u kojem je bio argentinski fudbaler Emiliano Sala zajedno s pilotom Davidom Ibotsonom, pronađeni su u nedelju kasno Avion "Pajper", tačnije delovi istog, u kojem je bio argentinski fudbaler Emiliano Sala zajedno s pilotom Davidom Ibotsonom, pronađeni su u nedelju kasno, javlja "Sky News".Podsetimo, letelica koja je prevozila fudbalera iz Nanta u Kardif nestala je pre gotovo dve nedelje, a nakon što je policija obustavila potragu, pokrenuta >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << je nezavisna, privatna potraga za koju je preko interneta prikupljeno više od 300.000 evra.Kako javlja "Sky2", jedan od dva plovna objekta za traganje pronašao je olupinu nestalog aviona na dnu Lamanša.Tim ljudi koji vode potragu na čelu s Dejvidom Mernsom suzili su područje pretraživanja i tako došli do otkrića.Prvi delovi nestalog aviona pronađeni su nedavno na obali jednog od nekolicine ostrva u Kanalu, u pitanju su dva sedišta na koje su naišle dve žene u odvojenim šetnjama plažom.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pronadjen avion u kome je bio Emilijano Sala

Izvor: Beta, 04.Feb.2019

Ostaci aviona u kome je bio argentinski fudbaler Emilijano Sala pronadjeni su u kanalu Lamanš, objavio je večeras specijalista koji je vodio privatnu potragu.Naučnik i specijalista za pronalaženje olupina Dejvid Merns objavio je na Tviteru da je pronašao ostatke aviona dve nedelje pošto je letelica...

Nastavak na Beta...

Pronađeno tijelo u avionu kojim je letio Emilijano Sala

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Feb.2019

Avion u kojem je argentinski fudbaler Emilijano Sala bio zajedno s pilotom Davidom Ibotsonom pronađen je juče, a danas je u avionu pronađeno i tijelo, javlja AFP.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.