Izvor: RTS, 17.Okt.2021, 12:51

Olimpijski plamen za ZOI u Pekingu biće upaljen na praznom stadionu

Olimpijski plamen za Zimske olimpijske igre u Pekingu, koje će se održati od 4. do 20. februara 2022. godine, biće zapaljen u ponedeljak na antičkom stadionu u grčkoj Olimpiji.
Kako je saopšteno, plamen će biti upaljen bez prisustva gledalaca zbog pandemije korona virusa kao što je bio slučaj za Letnje Olimpijske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igre u Tokiju.

Svečanost će se održati pred ograničenim brojem članova Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK), kao i predstavnika Olimpijskih komiteta Grčke i Kine.
Zbog drastičnih mera koje su na snazi u Kini, Olimpijski komitet Grčke odlučio je da će put olimpijske baklje biti kraći nego ranije.
Pogledaj vesti o: Japan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Paljenje olimpijskog plamena za ZOI u Pekingu bez prisustva publike

Izvor: B92, 17.Okt.2021

Olimpijski plamen za ZOI u Pekingu, koje će se održati od 4. do 20. februara 2022. godine, biće zapaljen u ponedeljak na antičkom stadionu u grčkoj Olimpiji...Kako je saopšteno, plamen će biti upaljen bez prisustva gledalaca zbog pandemije koronavirusa kao što je bio slučaj za Letnje Olimpijske...

Nastavak na B92...

KREĆE OLIMPIJSKA BAKLJA: Zapaljen plamen za ZOI u Pekingu

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2021, 12:15

Nije bilo gledalaca zbog pandemije korona virusa...Olimpijski plamen za Zimske olimpijske igre u Pekingu, koje će se održati od 4. do 20. februara 2022. godine, zapaljen je danas antičkom stadionu u grčkoj Olimpiji...Olimpijska butkinja zapaljena je nešto više od 100 dana pre počteka Igara, bez...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Upaljen olimpijski plamen za ZOI u Pekingu (VIDEO)

Izvor: Beta, 18.Okt.2021

Olimpijski plamen za Zimske olimpijske igre u Pekingu, koje će se održati od 4. do 20. februara 2022. godine, upaljen je danas u drevnoj Olimpiji, odakle tradicionalno započinje put ka gradu domaćinu.Plamen je upaljen nešto posle 12.00 po lokalnom vremenu, sunčevim zracima na ruševima drevnog...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.