Ole teši navijače, sve će biti dobro, ako stignu ova pojačanja!

Izvor: Sportske.net, 10.Maj.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ole teši navijače, sve će biti dobro, ako stignu ova pojačanja!

Norvežanin ima vrlo jasan foto-robot igrača koje bi želeo da vidi u timu.

Ole Gunar Solskjer je smirio navijače Reala, kaže da je klub skupo koštala zdravstvena situacija, odnosno povrede kada se odlučivalo.

Junajted ne može, čak i u slučajno najpovoljnijeg raspleta dalje od petog mesta, što je svakako neuspeh.

Oni su dobili samo jedan od poslednjih osam mečeva, a od kada je Solskjer dobio stalni ugovor stvari su krenule nizbrdo.

"Ovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je veliki klub, mediji i svi ostali nas kritikuju čim dobiju šansu. Ali, ovo nije FM, morate da obratite pažnju i na druge stvari. Ne brinite, ako budemo doveli mlade, uspeha gladne igrače, bićemo dobri sledeće sezone", kaže Solskjer.

Sve su glasnije tvrdnje da će Junajted platiti 100 miliona evra za Dibalu, ali ne i za Kutinja. Solskjer je navodno dao četiri imena za vezni red, Bruna Fernandeša koji je meta Sitija, Gejea iz Evertona koga je želeo PSŽ, kao i Deklana Rajsa i Belgijanca Tilemansa. On želi da podmladi ekipu, obećano mu je i da će klub srušiti rekord za defanzivca koji je ključ za narednu sezonu.

Naime, iskristalisalo se da je MekGvajer najrealnija meta, ako za njega plate Lesteru 90 miliona evra. Hoće li se to desiti, ostaje da vidimo, tek Junajted će imati oko 300 miliona evra za trošenje, mada nije poznato da li to podrazumeva prodaju Lukakua sa kojim će Solskjer razgovarati na kraju sezone.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.