Ol-Star: Badi Hild najefikasniji u trojkama

Izvor: RTS, 16.Feb.2020, 08:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ol-Star: Badi Hild najefikasniji u trojkama

Igrač Sakramenta Budi Hild pobednik je u šutitanju trojki na NBA Ol-staru u Čikagu. Hild je trijumfovao u u finalu u kome su mu konkurencija bili Devin Buker i Davis Bertans.
U prvoj rundi Hild je bio izjednačen sa Devinom Bukerom koji je imao 27 pogodaka.

U odlučujućoj rundi, pogodio je takođe 27 šuteva, jedan više od Bukera. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Bio je precizan sedam puta u poslednjih osam pokušaja, a odlučujući pogodak postigao je bukvalno iz poslednjeg pokušaja.
takmičenje u zakucavanjima bilo je nesvakidašnje dramatično jer su se u finali našli Aron Gordon i Derik Džons Junior koji je za nijansu bio efikasniji i odneo titulu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NA TO SE ČEKALO 17 GODINA: Još od Peđe Stojakovića Kingsi nisu uspeli OVO da ostvare (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Feb.2020

Drama na NBA Ol staru...Košarkaš Sakramenta Badi Hild pobedio je u takmičenju šutiranja trojki, na Ol star vikendu u Čikagu! Tako je as Kraljeva ipak došao do ovog trofeja, pošto je u prošlogodišnjem finalu poražen u Šarlotu...Hild je u odlučujućim duelima bio bolji od Devina Bukera (Finiks)...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.